Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Derksen: 'Gravenberch ligt toch niet wakker van de energierekening?'

Laatste update:

Bayern München volgt de situatie rond Gravenberch met bovengemiddelde interesse. De Duitsers zien de middenvelder graag komen. Sport1 benadrukt wel dat er nog een lange weg te gaan is voor er een akkoord bereikt kan worden. Als reden wordt onder meer gegeven dat Raiola momenteel met gezondheidsproblemen kampt. De markante belangenbehartiger werd een maand geleden overgebracht naar de intensive care in een Milanees ziekenhuis. Raiola zou een longziekte hebben. Enkele weken eerder werd hij ook al opgenomen in het ziekenhuis.

De situatie rond Gravenberch werd ook door de heren van VI Vandaag besproken. "Raiola kan iedere speler verkopen. Je zou bijna zeggen dat hij stront kan verkopen", aldus Derksen. "Hij maakt deze jongens wel helemaal gek. Deze jongen is negentien jaar, staat net in het eerste van Ajax. Hij doet het hartstikke goed, maar die is zo gek gemaakt met geld en topclubs door Raiola. Help je die jongen daarmee? Een jongen van negentien, die moet gewoon nog twee jaar bij Ajax spelen voordat hij de status heeft om naar een topclub te gaan. Het is toch niet zo dat hij van armoede omkomt dat hij wakker moet liggen van de energierekening?"

Gravenberch gaf zelf al aan niet gratis te willen vertrekken. "Het ligt bij mijn zaakwaarnemer en mijn vader", vertelt hij in het Algemeen Dagblad. "Ik weet niet of ik komende zomer al vertrek. Wat ik wel zeker weet, is dat ik niet vertrek als Ajax niets aan mij verdient. Ik heb hier de hele jeugd gespeeld. Ajax is altijd goed voor me geweest. Ik heb veel aan de club te danken. Dan kan ik het niet maken transfervrij weg te gaan. Dat zal ook niet gebeuren. Aan de andere kant is het niet slecht om eens uit je comfortzone te stappen. Een andere competitie, ander voetbal, ander leven, andere mensen om je heen. Maar dat zou ook op je 22ste kunnen bijvoorbeeld.''

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
9
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
9
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
19
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
39
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties