Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Julian Nagelsmann voert 2 wijzigingen door bij Duitsland voor absolute kraker tegen Spanje

Laatste update:

Spanje kwam in de achtste finales tegen Georgië nog op een 0-1 achterstand door een eigen doelpunt van Robin Le Normand, maar de centrale verdediger is ook tegen Duitsland gewoon van de partij. De rest van de verdediging wordt gevormd door Marc Cucurella, Aymeric Laporte en Dani Carvajal. Unai Simón is de doelman bij La Furia Roja.

Ook op het middenveld wordt er niets gewijzigd bij de Spanjaarden. Rodri staat als controlerende middenvelder opgesteld, met voor hem Fabián Ruiz en Pedri. Voorin krijgen Nico Williams, Alvaro Morata en Lamine Yamal het vertrouwen van de bondscoach.

Nagelsmann heeft daarentegen wel twee wijzigingen in zijn elftal ten opzichte van de vorige wedstrijd tegen Denemarken, die met 2-0 werd gewonnen. Manuel Neuer blijft de doelman, maar hij ziet voor zijn neus een ander gezicht in het centrum van de verdediging.

Daar heeft Jonathan Tah namelijk de voorkeur gekregen boven Nico Schlotterbeck. Antonio Rüdiger heeft wel zijn basisplaats behouden. Op de backposities is er gekozen voor Joshua Kimmich en David Raum.

Ook kiest Nagelsmann voor een iets ander middenveld. Robert Andrich, die speciaal voor deze wedstrijd voor een paarse coupe was gegaan, moet genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Op zijn plaats speelt Emre Can. Toni Kroos en Ilkay Gündogan maken het middenveld compleet.

Voorin kiest Nagelsmann opnieuw voor Leroy Sané op de rechterflank. Dit betekent dat Wirtz wederom plaatsneemt op de bank. Sané zal samen met smaakmaker Jamal Musiala moeten gaan zorgen voor de aanvoer richting spits Kai Havertz. Het duel wordt gespeeld in de Mercedez-Benz Arena in Stuttgart en begint om 18.00 uur.

Opstelling Spanje: Unai Simón; Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella; Fabián Ruiz, Rodri, Pedri; Lamine Yamal, Morata, Nico Williams

Opstelling Duitsland:Neuer; Kimmich, Rüdiger, Tah, Raum; Emre Can, Kroos; Musiala, Gündogan, Sané; Havertz

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Nederland-Engeland en win 50.000!
0
Rik Elfrink weet welk bedrag PSV voor Walter Benítez wil ontvangen
4
Ivan Rakitic bereikt akkoord en keert na 5 maanden alweer terug naar Europa
3
Feyenoord troeft Atlético Madrid af en heeft vijfde zomeraanwinst binnen
23
Tickets voor de Premier League en Championship vanaf 38 euro. Bestel ze hier!
0
Borussia Dortmund betaalt 22,5 miljoen euro en heeft opvolger Hummels binnen
8

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties