Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen heeft na glansrol toch één puntje van kritiek op Matthijs de Ligt

Laatste update:

"Hij speelde goed en die tackle op het eind was geweldig. Het vertrouwen groeit", zegt Kieft na afloop bij Veronica over de twintigjarige stopper. "Uiteindelijk is voetbal ook voor verdedigers vertrouwen. Als je vertrouwen hebt, is de timing bij zo'n tackle een keer wel goed. Het vertrouwen was hij aan het begin duidelijk kwijt in Italië. Hij is echter aardig begonnen te spelen en krijgt van iedereen complimenten: zo werkt dat toch."

"En hij is ook nog harstikke jong. Ik weet dat dat al honderd keer verteld is, maar het is wel zo. Die jongen moet daar in groeien", aldus Kieft. Collega-analist Derksen is het met Kieft eens dat De Ligt een uitstekende wedstrijd speelde. Toch heeft de oud-verdediger nog wel een puntje van kritiek. "Hij zou in balbezit nog iets meer initiatief mogen tonen: ook een keer een bal goed inspelen, een pass geven. Hij verstuurt vaak nog een passje zonder risico naar zijn collega. Verdedigend heeft hij uitstekend gespeeld", aldus Derksen.

Het interview dat De Ligt na afloop gaf aan Veronica-verslaggever Wytse van der Goot is volgens Derksen een teken dat de verdediger op de goede weg is. "Het is een uitstekende jongen. Hij heeft het even moeilijk gehad, maar je ziet de flair ook weer een beetje terugkomen in zijn praten."

Kun jij je vinden in de kritiek van Johan Derksen?

Meer nieuws

Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
7
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties