Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen: 'Hij heeft hele enge trekjes, echt een griezeltje'

Laatste update:

"Hij vindt zichzelf ook heel erg goed. Echt een griezeltje. Jawel, dat was in Nederland al. Hij heeft toen bij Ajax heel goed gespeeld tegen Twente en daarna is hij zich zo gaan gedragen. Bij Twente heeft hij helemaal niks gepresteerd en hij doet het nu inderdaad goed", aldus Derksen. Lang maakte in 2020 voor Twente één doelpunt in zeven wedstrijden, waarna het seizoen werd afgebroken vanwege de coronacrisis.

"Maar waar moet je hem opstellen in het Nederlands elftal?", vraagt Derksen zich af. Louis van Gaal gaf daar maandag op de persconferentie een mogelijk antwoord op. "Er is maar één positie die niet dubbel bezet is, dat is de rechterspitspositie", aldus Van Gaal. "Daar speelt Arnaut Danjuma al jaren niet meer. Noa Lang heeft gezegd in een gesprek dat hij daar heel goed uit de voeten kan. Maar hij speelt bij Brugge ook aan de linkerkant."

"Je kan niet ontkennen dat hij heel goed bij dat Club Brugge", vindt Wim Kieft. "Maar het zit een beetje in die jongen om af en toe vervelend te doen. Het is een beetje een houdinkje. Je hoopt dat dat een beetje over gaat, op een gegeven ogenblik. Hij heeft zich toch wel redelijk gedragen bij dat Brugge? Nou ja, ook weer met die supporters toen...", doelt hij op het antisemitisch liedje ('nog liever dood dan een Sporting-jood') dat Lang zong bij het kampioensfeest van Club Brugge in mei. "Het ligt in ieder geval niet aan zijn talent", besluit Kieft.

Meer nieuws

'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
12
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
68
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties