Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen: 'Ik vond het onbeschaafd dat hij het meteen afwees'

Laatste update:

"Ik vond het een beetje onbeschaafd van Maher dat hij meteen AZ afwees", zegt de vaste analist van het praatprogramma. Maher kon zijn aflopende verbintenis bij AZ verlengen, maar koos onlangs voor een transfervrij vertrek uit Alkmaar. "Hij is bij PSV en FC Twente mislukt en AZ heeft hem weer opgeraapt en weer aan het voetballen gekregen. Hij had best uit een soort solidariteit en dank voor de club, voor misschien iets minder geld, bij AZ mogen tekenen. Maar dat soort gevoelens hebben voetballers blijkbaar niet."

Derksen denkt dat de Maher een klik heeft met trainer John van den Brom, die komende zomer de overstap van AZ naar Utrecht maakt. "Ik denk dat hij bij Utrecht heel goed past, want Van den Brom kent hem", stelt de oud-voetballer, die toch niet volledig overtuigd is van Maher. "Het is ook weer een risico, want als je bij PSV en Twente mislukt, waarom zou je dan bij Utrecht slagen. Dat is linke soep. Bij AZ voelde die jongen zich blijkbaar thuis, daar was hij zichzelf. Maar Maher is op een leeftijd dat je hem nu aan moet trekken, dus ik vind het geen onverstandige aankoop."

Maher begon zijn voetballoopbaan bij AZ, waar hij op jonge leeftijd indruk maakte en zelfs beloond werd met een plek in het Nederlands elftal. PSV nam de middenvelder voor 6,5 miljoen euro van de Alkmaarders, maar in Eindhoven kon hij nooit imponeren. Na een verhuurperiode aan het Turkse Osmanlispor speelde hij een seizoen voor FC Twente. Vorige zomer werd Maher opgepikt door AZ, waar hij in 25 competitiewedstrijden éénmaal scoorde

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
10
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties