Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kenneth Perez fileert Marco van Basten zonder specifiek zijn naam te noemen

Laatste update:

Zo reageerde Marco van Basten onlangs verrast bij Rondo van Ziggo Sport. "Ik ben niet op de hoogte, ik ken de man niet", gaf Van Basten aan, toen hem gevraagd werd naar zijn mening over Farioli.

"Ik vind het wel heel vreemd dat Ajax vanuit het niets met een naam komt die niets en niemand kent eigenlijk." De analist liet weten niet te begrijpen waarom Ajax bij Farioli uitkwam en ziet liever een trainer die in zijn carrière meer heeft gepresteerd.

De Amsterdammers pakten afgelopen week echter door en gingen vol voor de komst van de trainer die met OGC Nice als vijfde eindigde in de Ligue 1. Ajax verwacht Farioli donderdag al in Amsterdam, waarna het mondelinge akkoord wordt omgezet in een handtekening.

Reactie Perez


Na de Europa League-finale tussen Atalanta en Bayer Leverkusen (3-0) ging Perez bij ESPN in op de aanstaande komst van Farioli. "Die kennen we niet, dus hij is helemaal kut. Dat hoor je zoveel mensen zeggen... Ik vind het best wel verbazingwekkend dat mensen zeggen: 'Ik heb nog nooit van Farioli gehoord, dus dat kan nooit wat zijn'", gaf Perez aan. "Alsof dat een graadmeter is..."

Collega-analist Kees Kwakman weet eveneens nog niet veel over Farioli, maar noemt zijn aanstelling juist op voorhand 'heel interessant'. "We lezen wel wat dingetjes, hoe hij bij Nice speelt, maar we kennen hem niet en hij heeft waarschijnlijk een hele andere kijk op wat we gewend zijn. Ik kijk er enorm naar uit om te weten te komen hoe hij werkt en hoe hij Ajax laat voetballen."

Perez zou het knap vinden als Farioli er in korte tijd in slaagt om van Ajax weer een kampioenskandidaat te maken. Kwakman denkt echter dat de Italiaanse coach een belangrijkere taak heeft meegekregen. "Wat je vooral ook hoorde en wat ik las over wat ze zochten in een trainer, is dat ze willen zien dat een team zich ontwikkelt en dat de spelers zich individueel ontwikkelen."

"Natuurlijk moet Ajax altijd om het kampioenschap spelen, maar ik denk dat dát ook wel even belangrijk is bij Ajax. Dat je naar een elftal gaat kijken en denkt: hey, ze spelen met een idee, er zit een gedachte achter en die jongens ontwikkelen zich individueel. We kunnen ons allemaal niet voorstellen dat de jongens die nu bij Ajax spelen niet beter kunnen dan wat ze hebben laten zien", aldus Kwakman.

Meer nieuws

Pak 4x je inzet als Uitblinker Memphis Depay met rechts scoort tegen Polen!
0
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
63
NOS-talkshow krijgt bakken met kritiek: 'Dit is echt tenenkrommend slecht'
0
De Engelse doelpuntenmachine die nooit uitkwam op een eindtoernooi
6
Van der Gijp en Derksen delen hun favoriete basisopstellingen tegen Polen
6
Veerman: 'Bosz weet dat ik daar 1 keer per jaar heenga en dan geen water drink'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties