Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen: 'Misselijkmakend. Kan hij zich als grote jongen gaan gedragen?'

Laatste update:

"Weet je waar ik me zo aan heb geërgerd?", steekt Derksen zijn tirade van wal. "Ik zit naar Groningen - Heerenveen te kijken. Die keeper van Groningen laat een bal los en Van Hooijdonk schiet hem in, een weggevertje. Die ging toen een egotrip opvoeren, een hele show van tien minuten. Het was misselijkmakend. Kan iemand tegen die gozer zeggen dat als je zo'n cadeautje krijgt, je je als grote jongen moet gedragen? Nergens een basisplaats gehad en zich dan als Onze-Lieve-Heer gedragen. Verschrikkelijk", vindt Derksen.

Presentator Wilfred Genee vraagt zich af of Derksens ergernis iets te maken heeft met Van Hooijdonks vader, Pierre. Derksen en Van Hooijdonk senior lagen in het (recente) verleden regelmatig overhoop. "Helemaal niet", zegt Derksen echter. "Ik had niets tegen die jongen. Die vader is een hele vervelende man, maar die jongen heeft ook gekke trekjes." Tafelgast Özcan Akyol voegt toe: "Je merkt wel dat trainers het moeilijk met hem hebben. Hij klaagt."

Van Hooijdonk is dit seizoen niet wekelijks verzekerd van een basisplaats, maar staat na 26 speelronden toch al op tien competitiedoelpunten voor Heerenveen. Tussen 5 november en 19 februari stond hij wel liefst tien duels droog. Van Hooijdonk wordt voor het tweede seizoen op rij gehuurd van Bologna en keert komende zomer in principe weer terug naar Italië. Daar staat de voormalig speler van NAC Breda nog onder contract tot medio 2025.

Eredivisie
FC Groningen
0 - 2
sc Heerenveen

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties