Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen noemt de acht namen die gaan afvallen bij Oranje

Laatste update:

"Ik vind het een beetje lullig om de spelers in spanning te laten wachten, dus ik geef maar meteen de definitieve selectie door", begon Derksen zijn verhaal met een knipoog. "Bizot is een goede clubkeeper, maar hij gaat niet mee. Met Stekelenburg achter de hand hebben ze namelijk een zekerheidje. St. Juste weet van zichzelf al dat hij niet meegaat, en hetzelfde geldt voor Kenny Tete. En Veltman doet het niet geweldig bij Brighton." René van der Gijp denkt overigens dat Veltman de schifting wél gaat overleven, omdat hij 'overal neergezet kan worden'.

"Koopmeiners gaat ook niet mee, want Ryan Gravenberch heeft gewoon meer krediet opgebouwd dit jaar", vervolgde Derksen. "Vilhena speelt daar in die bananenrepubliek (Rusland, red.), dus die gaat ook niet mee. En Promes gaat natuurlijk ook niet mee, want als hij zich in dit land laat zien wordt hij meteen weer gearresteerd. Dus dan zijn we eruit." Anwar El Ghazi krijgt tot de verbazing van presentator Wilfred Genee wél een plek in de definitieve selectie van Derksen, die aangaf dat de vleugelaanvaller een 'prima seizoen heeft gedraaid bij Aston Villa'.

"Het is ook heel verstandig dat De Boer zijn schoonzoon niet meeneemt", refereerde Derksen aan Calvin Stengs. "En het is verstandig dat hij Ryan Babel niet meeneemt, want dan was heel Nederland over hem heen gevallen. Het was steeds zo lachwekkend om Babel mee te nemen, dat het een soort hetze tegen Babel werd, al kon die jongen daar zelf ook niets aan doen. Verder vind ik het ook verstandig dat zowel Virgil van Dijk als Daley Blind niet meegaat naar het EK. Als je nu nog niet fit bent, dan kun je inderdaad niet mee. Bovendien kun je het ook niet maken ten opzichte van je werkgever."

Tot slot noemde de analist de naam van Van de Beek in zijn lijstje met zekere afvallers, omdat de middenvelder 'helemaal niets heeft laten zien dit seizoen' bij Manchester United. "En dat is misschien zijn schuld niet, maar op het middenveld heb je genoeg jongens die wél iets hebben laten zien. Ik zou niet weten op basis waarvan hij mee moet. Oranje is geen plek om in vorm te raken, want als je bij het Nederlands elftal aansluit moet je al in vorm zijn." Van der Gijp sloot zich, in tegenstelling tot Jan Boskamp, volledig aan bij zijn collega en vindt dat van Van de Beek 'echt niets meer over is'. "Zelfs de koffiejuffrouw heeft geen vertrouwen meer in hem daar bij Manchester United. Het heeft geen zin: hij gaat ons heus niet helpen op het EK."

Meer nieuws

PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
0
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
16
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties