Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen penetreerde bewusteloze vrouw met kaars: 'Je schaamt je kapot'

Laatste update:

Derksen geeft in het praatprogramma regelmatig zijn mening over personen die worden beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Dinsdagavond ging het over Johnny de Mol, die aankondigde voorlopig niet meer HLF8 te presenteren als gevolg van een beschuldiging van seksueel misbruik. Volgens De Telegraaf heeft het incident zich enkele jaren geleden voorgedaan. De Mol zou een vrouw hebben gedrogeerd met GHB en vervolgens seksueel hebben misbruikt in een hotel. De Mol ontkent de beschuldiging, maar acht het onmogelijk om zijn programma te blijven presenteren.

"Als ik eraan terugdenk, Wilfred: je schaamt je kapot", trok Derksen een parallel met zijn eigen 'jeugdzonden'. "Dit is een heel smerig verhaal, maar zulke dingen gebeurden. Ik was met de keeper van Veendam en twee juffrouwen op stap. We waren dronken en gingen mee naar hun woning. Die juffrouwen waren zo dronken dat ze ons helemaal onder kotsten. Ik ben er niet trots op, maar dat soort dingen gebeurt als je jong bent: we zijn weggegaan en die juffrouw lag bewusteloos op een bank, er stond zo'n grote kaars, die hebben we erin gestopt en we zijn weggegaan. Daar zou je nu een gevangenisstraf voor krijgen."

"We hebben allemaal onze jeugdzonden. Ook met dit soort beschuldigingen vind ik dat het wel ver teruggaat", verwees hij weer naar De Mol. De 73-jarige analist vindt dat er een 'groot verschil is tussen 73 en 22 jaar' en insinueerde daarmee dat personen niet moeten worden veroordeeld voor incidenten die zich in een ver verleden voordeden. "Het was een flinke kaars", reageerde hij vervolgens lachend op de vraag hoe groot de kaars was. "Technisch gezien kan een officier van justitie het als verkrachting uitleggen. Ik denk dat iedereen dat soort avonturen beleefd heeft, waarvan je later zegt: dat was niet zo netjes."

"Ik was vroeger zo geil als boter. Maar ik kan me niet voorstellen dat je als kerel lekker met een juffrouw gaat liggen neuken als die het niet wil", voegde Derksen toe. "Ik ben opgegroeid in de jaren zestig en zeventig. Toen waren we met z'n allen ook veel ruimdenkender. Toen was er heel veel toegestaan. Als je aangifte deed, zou je worden uitgelachen. 'Ga jij eens lekker buitenspelen', werd dan gezegd op het politiebureau."

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
6
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
10
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties