Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is

Laatste update:

"De beste aankoop van dit seizoen is Jerdy Schouten, zonder twijfel", stelt Vink desgevraagd. "Jerdy Schouten", zegt ook Perez stellig. "Het gaat voor mij vooral ook om de keuze van PSV voor voetbal", vervolgt laatstgenoemde.

Meer: Dortmund wil Schouten, die PSV alleen mag verlaten voor enorme transfersom

"Schouten is gehaald als soort vervanger van Ibrahim Sangaré, wat een totaal ander type voetballer is. Het is ook een pluim voor PSV dat ervoor gekozen is om met hem in zee te gaan."

De prestaties van Schouten bij PSV komen niet geheel onverwacht voor Vink. "Ik had hem bij Bologna al zien spelen en ik wist dat hij daar een grote meneer was. Als jij een grote meneer in de Serie A bent, dan moet je wel iets heel goed kunnen."

"Peter Bosz wilde graag mooi voetbal spelen, en daar hoort Schouten ook bij. Wat ik ook knap vind: Schouten accepteerde in de allergrootste wedstrijden een rol als rechtercentrumverdediger. Want juist in die grote wedstrijden wil je jezelf laten zien als middenvelder."

Perez noemt het besluit van Bosz om Schouten in verschillende duels als centrale verdediger te gebruiken een 'verrassende move'. "Bosz probeerde dat niet tegen RKC, maar tegen Feyenoord. En dat deed Schouten heel goed."

De defensieve middenvelder kwam half augustus van Bologna over voor een bedrag van circa twaalf miljoen euro. Dit seizoen kwam Schouten tot veertig optredens in het shirt van PSV en veroverde hij een plek in het Nederlands elftal.

Meer nieuws

José Mourinho voor duizenden fans gepresenteerd als nieuwe trainer Fenerbahçe
3
Nieuwe club Dortmund-legende Reus lijkt bekend: onderhandelingen gaande
3
Excelsior kan net niet voor wonder zorgen en staat Eredivisie-plek af aan NAC
96
Mikautadze en FC Metz degraderen uit de Ligue 1 na late treffer Saint-Étienne
6
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Frenkie de Jong over kritiek Gullit: 'Heeft Kroos zoveel goals en assists dan?'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties