Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen raadt 'beste back van de Eredivisie' aan bij PSV

Laatste update:

Zelf staat Van Aanholt, mede vanwege zijn gezinsleven, wel open voor een rentree in Nederland. Genee meldde verder dat de redactie van de voetbaltalkshow kort voor de uitzending van maandagavond contact had met de linksback van the Eagles over de interesse van PSV. Naar verluidt hebben de Eindhovenaren een eerste bod van vijf miljoen euro neergelegd, terwijl Crystal Palace volgens Voetbal International tussen de zeven en tien miljoen euro wil overhouden aan een eventuele verkoop van de Nederlander. De linksback, met een contract tot medio 2021 op Selhurst Park, is momenteel herstellende van een hamstringblessure.

Johan Derksen is van mening dat PSV niet aan Van Aanholt moet beginnen. De analist schuift Owen Wijndal naar voren als ideale kandidaat voor de plek aan de linkerkant van de verdediging. "Ik zou die jongen (Wijndal, red.) van AZ nemen, om in een keer uit de brand te zijn. Dat vind ik op het ogenblik de beste back van Nederland. Als PSV iets wil, dan moeten ze het geld gebruiken van de speler die ze voor een vermogen verkopen (Steven Bergwijn, red.)."

Derksen vindt Wijndal echt iemand die jarenlang van waarde kan zijn voor PSV. "Dat is echt een versterking voor de komende tien jaar." De eveneens aan PSV gelinkte Thomas Ouwejan kan bij een vertrek van Wijndal een nieuwe rol gaan vervullen binnen de AZ-selectie. "AZ kan Ouwejan dan opstellen, want die hebben ze nog achter de hand." Wijndal beleeft dit seizoen zijn doorbraak bij AZ, met onder meer enkele sterke optredens in de groepsfase van de Europa League.

Zou Owen Wijndal een aanwinst zijn voor PSV?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
22
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties