Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Derksen schuift ideale crisismanager naar voren voor Ajax

Laatste update:

De meeste aandacht gaat deze week uit naar Mislintat, die Borna Sosa zou hebben gekocht via een zakenrelatie. "Normaal gesproken, bij een beursgenoteerd bedrijf, wordt zo'n man eerst op non-actief gesteld en wordt hij daarna weggestuurd als het bewezen wordt", aldus Derksen. "Maar Eringa en Van Halst zijn zó geil op dat pluche stoeltje bij Ajax, die gaan eerst rommelen. Ze moeten die man meteen op non-actief zetten. Die moet je niet meer loslaten."

Meer: Hélène Hendriks sprak met Ajacied: ‘Hij vindt het spannend, is zenuwachtig’

Derksen denkt te weten waar de oplossing ligt. "Ik vind het geen gek idee om alle technische zaken over te geven aan Louis van Gaal. Als crisismanager. Dit seizoen is verloren. Dat kost ze ontzettend veel geld, want ze halen de Champions League niet. Daardoor zitten ze financieel een paar jaar in de problemen. Als je bij een beursgenoteerd bedrijf werkt, moet je de reglementen helemaal natrekken. Je mag bijvoorbeeld ook geen zaken openbaren in de media."

Ook René van der Gijp heeft geen goed woord over voor de handelswijze van Mislintat. "Als je twaalf spelers haalt, zonder de trainer daarbij te betrekken, ben je toch gewoon de lul de behanger van Amsterdam? Steijn heeft ook nog twaalf spelers aangedragen waar hij niks mee heeft gedaan. Dan ben je gewoon een lul de behanger. Een lulletje rozenwater. Klaar."

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75
Kloof met Premier League wordt plots groter: nieuwe tv-deal levert miljarden op
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties