Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen verbijsterd na finale Nations League: 'Het was gewoon gênant'

Laatste update:

"Het was gewoon gênant: het geneuzel en het gezeur over de media, die kritiek op hem hadden", is Derksen een dag later hard bij Veronica Inside. De analist vindt het gebrek aan zelfkritiek bij Cillessen schrijnend. "Ik weet nu waarom je het niet gered hebt bij Barcelona en waarom je al je hele leven een middelmatige keeper bent. Je bent gewoon een softie."

Derksen noemt Cillessen 'een aardige keeper'. "Hij staat er bij gebrek aan beter in, want we hebben niet een echte keeper voor het Nederlands elftal. Hij is de minst slechte, maar het was gewoon een blunder", zegt de analist. Cillessen liet zondag voor de camera van FOX Sports doorschemeren de kritiek op zijn prestaties niet terecht te vinden. "Daar zijn we in Nederland heel makkelijk in. Ik heb net ook wat berichten gehad; in de Nederlandse media wordt er natuurlijk een hoop geroepen en daar word ik een beetje moe van. Ik zie hem vrij laat en hij schiet de bal hard. Dat is het enige wat ik op dit moment gezien heb. Maar goed, daar zijn we in Nederland altijd lekker makkelijk in", foeterde de goalie van Barcelona.

"Hij realiseert zich niet dat drieënhalf miljoen Nederlanders moe worden van een keeper die een gewoon routineballetje er in laat gaan. Een schot vanaf de rand van het strafschopgebied. Hij zat er met zijn hand bij; het is gewoon slecht gekeept. Heel onvolwassen gedrag voor een topsporter", vervolgt Derksen, die op wat meer zelfkritiek had gehoopt bij Cillessen. "Weet je wat je wat je op de been houdt? Een gezonde dosis zelfkritiek. Maar zou er niemand in de kleedkamer zijn geweest, die heeft gezegd dat hij de bal had moeten hebben? Ik denk het niet. Het kan een keer gebeuren dat het Nederlands elftal niet draait, maar als je dan de nek om wordt gedraaid door een persoonlijke fout, dan is dat wrang."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties