Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen walgt van 'griezel' van Ajax: 'Helemaal de verkeerde uitstraling'

Laatste update:

Scheidsrechter Danny Makkelie had door dat er weinig aan de hand was en maande Tadic tot opstaan. "Hij heeft helemaal die verkeerde uitstraling", zei Derksen. "En als hij aangepakt wordt, altijd met zo'n gezicht van: 'Ik ben Tadic, dat doe je niet bij mij.' En dan zich daar laat vallen. Wat een griezel!" Ook Hans Kraay junior werd gevraagd naar het moment. "Overdreven inderdaad, maar ik vond Geertruida ook echt heel goed", aldus Kraay.

René van der Gijp voegde toe dat Tadic in algemene zin niet geweldig speelde. "Tadic heeft niet meer de snelheid om met Geertruida de sprint aan te gaan", wist de oud-rechtsbuiten. "Hij kan hem alleen nog passeren als hij een meter of vijf van de achterlijn staat, door te kappen, dan voor te geven. Maar om met Geertruida diep te gaan, dat lukt hem niet. Hij was nooit de snelste, maar nu heeft hij daarin nog wat ingeboet."

Dat was ook Derksen al opgevallen. "Dat heeft Tadic de laatste tijd steeds, valt me op: een lange sprint verliest hij altijd. Dat is frustrerend. Hij kan op de vierkante meter wel wat, maar..." Kraay voegde daarna nog toe: "Hij hoeft ook bijna nooit een lange sprint te maken. In de tweede helft was hij vijftig meter van de goal, maar normaliter is hij dichterbij de goal."

Ook Klaas-Jan Huntelaar, die op het punt staat om van Ajax terug te keren naar Schalke 04, kwam ter sprake. "Die gaat zijn ongeluk tegemoet", zei Derksen. "Ik heb Schalke weer zien spelen (3-1 verlies tegen Eintracht Frankfurt, red.): echt verschrikkelijk, zo'n slecht elftal. Klaas-Jan moet op balletjes wachten bij de middenstip, dan moet hij dat hele eind nog overbruggen op zijn 37ste. Hij heeft ook nog waanzinnige verdedigers tegen zich in die Bundesliga. Hij weet niet waar hij aan begint. Ik kan me niet voorstellen dat het om geld gaat, want hij heeft al genoeg. Gevoel voor die club en lekker dichtbij huis, daar kan ik me iets bij voorstellen. Maar er zitten geen mensen, en het is een kansloze onderneming. Dan kun je beter bij Ajax afscheid nemen op de schouders met een kampioenschap."

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties