Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen: 'We kunnen met hem toch niet op een WK verschijnen?'

Laatste update:

"We kunnen toch niet met die keeper van PSV op een WK verschijnen?", zegt Derksen vrijdagavond in Vandaag Inside bij het item over de keepers van Oranje. "Nee, maar in principe is Justin Bijlow tegen die tijd net weer beter en misschien net weer geblesseerd, dat weet je bij Bijlow nooit", werpt presentator Wilfred Genee op. "En we hebben ook gewoon nog bij Valencia onze eigen Jasper Cillessen." Ook de naam van Remko Pasveer passeert de revue, met Hélène Hendriks die denkt dat de Ajax-doelman 32 jaar is. Derksen komt er gelijk overheen met een opmerking. "Nee joh, Pasveer is veel ouder (38 jaar, red.). Die zit als de WK is misschien in een bejaardentehuis."

Louis van Gaal verrast met Jordan Teze en vervanger voor Frimpong

De bondscoach maakte vrijdagmiddag zijn definitieve Oranje-selectie bekend.Lees artikel

Ook de enigszins verrassende oproep van Van Gaal voor Jordan Teze wordt besproken in de talkshow. Derksen geeft de centrumverdediger van PSV voorlopig het voordeel van de twijfel. "Als Van Gaal Teze een goede centrale verdediger vindt met opbouwende kwaliteiten, nou dan moet hij hem nemen. Ik heb eerlijk gezegd niet specifiek op Teze gelet (tegen FC Kopenhagen, red.). Het is zo'n meevoetballer bij PSV als je naar zo'n wedstrijd zit te kijken", geeft Derksen toe dat hij Teze er niet gelijk vindt uitspringen in het elftal van PSV.

Derksen geeft daarna aan dat hij het jammer vindt dat Ryan Gravenberch voorlopig niet in beeld is bij het grote Oranje. "Ik denk dat Gravenberch het een persoonlijke belediging vindt", verwijst Derksen naar het feit dat de Ajax-middenvelder genoegen moet nemen met een plaats in de selectie van Jong Oranje. Genee denkt dat Van Gaal Gravenberch wil prikkelen, maar daar gelooft Derksen niet in. "Dat vind ik zo'n amateurpsychologie, daar hou ik helemaal niet van. Dat is gewoon manipuleren van mensen", zo luidt het duidelijke oordeel over het passeren van Gravenberch bij het Nederlands elftal.

Johan Derksen vindt niet dat Joël Drommel als eerste doelman van Oranje naar het WK moet gaan.

Ben jij het eens met Johan Derksen over Joël Drommel?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
134
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
9
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties