Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen ziet 'kutje' van Oranje-selectie: 'Ze moeten hem niet'

Laatste update:

"Ze moeten hem niet. Frank de Boer heeft de spelers een plezier gedaan door Cillessen weg te sturen. Iedereen blij. Ik vind Cillessen nog de beste. Als je een kutje in de groep hebt, keert de hele groep zich tegen zo'n jongen. Dat zie je in ieder groepsproces. Er is altijd één lul en dat is Cillessen", gaf Derksen te kennen. Cillessen maakte aanvankelijk deel uit van de EK-selectie van Oranje, maar liep een coronabesmetting op. Daardoor besloot Frank de Boer hem uiteindelijk niet mee te nemen naar het EK, een besluit waar de doelman zelf absoluut niet mee kon leven.

"De ene keer was Jasper fit, dan weer niet. Daar kan je niet van op aan. En niet fitte spelers is in principe bij mij: niet selecteren. Tenzij ik niemand anders heb. Ik heb al gezegd dat Donyell Malen zo'n speler was. Met hem kan ik een ander concept spelen", zei Louis van Gaal vorige week op de persconferentie in aanloop naar de komende interlandperiode over het ontbreken van Cillessen in zijn selectie. De bondscoach riep uiteindelijk Justin Bijlow, Joël Drommel en Tim Krul op."

"Ik vind dat hij er iedere wedstrijd slecht uitziet", zei Derksen over Drommel, die eerder deze zomer FC Twente verruilde voor PSV. "Hij gaat bijna altijd met zijn voeten naar de bal. Eigenlijk maakt hij iedere wedstrijd een beslissende fout en dat kan op dit niveau niet, want je krijgt maar vier of vijf ballen in één wedstrijd. Bij FC Twente had hij het altijd druk, dus dan viel hij op met zijn reflexen. En hij kan goed meevoetballen, dat kun je aan zijn traptechniek zien. Maar hij is geen keeper voor de top. Technisch gezien is hij geen volleerde keeper.

Derksen is ook niet bepaald te spreken over Krul. "Ik heb weer naar Norwich City zitten kijken. Krul is echt een hele matige keeper, met dat lange lijf daar in Engeland. Hij is helemaal niet moedig en durft er niet uit te komen", stelde de analist. "Van die drie is Justin Bijlow de beste keeper. Maar hij is een jongen met weinig ervaring en hij is iets te wild. Oranje kan zomaar zo'n druk geven dat hij als een gek eruit komt en op iemand knalt. Eigenlijk is hij niet de keeper voor het Nederlands elftal, maar we hebben niemand anders."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
74
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties