Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen ziet overgewicht bij Oranje: 'Geen gezicht, zo'n pens'

Laatste update:

"Ja, soms heeft hij ook ongelijk. Als hij het over mij heeft", kwam Koeman vrijdag terug op zijn uitspraak dat hij het vaak met Derksen een is. "Wat dat is? Laten we dat maar niet herhalen. Maar ik ben het niet altijd met hem eens."

Meer: Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar | Ronald Koeman negeert smaakmaker: ‘Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen’

Bekijk het fragment hieronder:

Vahle, die namens SBS altijd aanwezig is bij de persconferenties van Oranje, ging op onderzoek uit. "Jij hebt een maand geleden gezegd dat een dikke trainer geen gezicht is", legt de verslaggeefster Derksen voor de voeten in de uitzending.

"In zo'n strak trainingspak is een pens geen gezicht", herhaalt Derksen zijn woorden nogmaals. "Daar zou ik als trainer iets aan doen. Ronald heeft de aanleg om snel dik te worden, dat heeft Erwin (de broer van Koeman, red.) niet. Maar het is geen gezicht."

Ook René van der Gijp heeft het eens aan de stok gekregen met Koeman over zijn gewicht. In 2009 zei Gijp tijdens een uitzending van VI dat Koeman, net aangesteld als trainer van AZ, 'eruitzag alsof hij veertien centimeter ontsluiting had'. "Toen heeft hij mij drie jaar niet aangekeken."

Volgens Derksen is het geen kunst om af te vallen. "Dat is even doorzetten. Als je niet eet en niet drinkt val je af. Maar Koeman heeft er een hekel aan als je grappen maakt over zijn corpulentie. Dat kun je voor zijn, hè."

Ook vond Derksen Koeman 'schandalig en onbetrouwbaar', daar hij twee jaar geleden niet had verteld over de clausule die hij in zijn contract had bij de KNVB waardoor hij tussentijds de overstap kon maken naar FC Barcelona. "Dat vind ik onbetrouwbaar ja", herhaalt Derksen.

Meer nieuws

Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
5
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
5
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties