Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Johan is een marionet geworden, die doet wat hem wordt opgedragen'

Laatste update:

Leen van der Lee was vijftien jaar werkzaam bij sc Heerenveen, als scout en spelersbegeleider. Hij laat in de Leeuwarder Courant weten dat er met mensen wordt gesold binnen de Friese club, maar dat niemand zijn verhaal durft te doen uit angst voor de gevolgen. Van der Lee durft echter wél naar buiten te treden en zegt dat hele gezinnen last hebben van de stress binnen de club.

"Ik heb mensen zien huilen, het is onvoorstelbaar hoe er met oud-collega's van me wordt omgegaan", geeft Van der Lee triest aan. De club bood hem in het verleden een contract aan tot aan zijn pensioen en daar ging hij mee akkoord. De deal werd echter nooit afgerond. Drie weken nadat de afspraak werd gemaakt, werd Van der Lee een dag van tevoren door de secretaresse gebeld dat het niet doorging.

Technisch directeur Johan Hansma, op wie al eerder kritiek werd geuit vanuit verschillende geledingen, zou niet meer met Van der Lee in gesprek willen gaan; hij had Hansma's hand geweigerd te schudden en daarmee zijn lot bezegeld. "Johan is een marionet geworden, die doet gewoon wat hem wordt opgedragen. Collega's die hem vertrouwden en met wie hij altijd samenwerkte, is hij vergeten. Misschien is ook bij hem angst de oorzaak", denkt Van der Lee.

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties