Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John de Jong: 'Dan denk je dat hij het in Eredivisie wel weer goed kan doen'

Laatste update:

Als voorbeeld wijst hij naar Bruma, die met een transfersom van vijftien miljoen euro de duurste aankoop van afgelopen zomer was. De international van Portugal produceerde vooralsnog echter slechts twee doelpunten in elf Eredivisie-wedstrijden: "Ik geef ruiterlijk toe dat je altijd enige twijfel hebt als je een aankoop doet. In Turkije scoorde Bruma elf keer voor Galatasaray."

John de Jong en Viergever over ontslag Van Bommel: 'Resultaten bleven uit'

"Daarna is hij in de Bundesliga (bij RB Leipzig, red.), een veel sterkere competitie, niet tot zijn recht gekomen." De Jong zag dit echter niet als een onoverkomelijk obstakel: "Dan denk je dat hij het in een iets mindere competitie wel weer goed kan doen. Maar die zekerheid heb je natuurlijk nooit."

PSV bezet momenteel de vierde plek in de Eredivisie en maandag werd afscheid genomen van oefenmeester Mark van Bommel. De kans is aanwezig dat interim-trainer Ernest Faber vanaf januari nieuwe spelers tot zijn beschikking krijgt: "Het is in de winterse transfermarkt moeilijk om de juiste spelers te halen. Als we iemand halen, dan moet het wel een strategische versterking zijn. We houden onze ogen zeker open", besluit De Jong.

Denk jij dat Bruma zijn transfersom nog waar gaat maken?

Meer nieuws

Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties