Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John de Jong komt met details over transfersoap rond Cody Gakpo bij PSV

Laatste update:

De uitzending van de NOS begon met de mededeling dat De Jong niets wilde zeggen over zijn vroegtijdige vertrek bij PSV. Later zal de voormalig directeur uitgebreid zijn kant van het verhaal toelichten, maar dat vindt hij nu nog te vroeg. De Jong zou vanwege een vertrouwensbreuk met de Raad van Commissarissen opgestapt zijn en het al dan niet verkopen van Gakpo was een onderwerp waar beide partijen het niet over eens konden worden.

Dat liet De Jong zelf ook doorschemeren toen hem gevraagd werd naar de situatie van Gakpo. "Cody heeft lang op de transfer naar Manchester United zitten wachten en die leek eraan te komen. Een week voor het einde van de transferwindow ging dat niet door. Daarna had hij nog twee opties in de Premier League, maar je weet nooit hoe dat valt. Hij heeft daar zelf de keuze in gemaakt. Uiteindelijk heb ik wel in de discussie met de RvC gezeten: wel of niet verkopen. Ik denk dat het voor hem echt beter is dat hij gebleven is."

Het binnenhalen van Xavi Simons is ook een verdienste van De Jong. Veel mensen hopen dat Louis van Gaal de aanvallende middenvelder een kans wil geven tijdens de WK-wedstrijd tegen Qatar van aanstaande dinsdag en De Jong is een van die mensen. "Hij wordt absoluut international, en ik verwacht zelfs ook dat dat op dit WK gaat gebeuren. Ik denk dat Xavi een lange loopbaan als international voor zich heeft en ik hoop voor hem dat hij dinsdag mag debuteren."

Meer nieuws

Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
2
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
3
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
28
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties