Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John de Jong ontvouwt transferplannen PSV: Jorrit Hendrix mag weg

Laatste update:

De Jong wil het nieuwe seizoen ingaan met Ihattaren, Malen en Dumfries. "Al kun je nooit alles vooraf precies voorspellen, omdat onduidelijk is wat andere clubs gaan doen en soms hebben spelers zelf een realistische wens waarbij we proberen om mee te denken", zegt hij tegenover het regionale dagblad. De manager wil liever niet ingaan op individuele gevallen, maar maakt een uitzondering als gevraagd wordt naar de situatie van Luckassen. "Met Anderlecht zijn we inderdaad in gesprek over een nieuwe overgang van Derrick Luckassen, dat is al een aantal keren in de media geweest." Mogelijk verhuurt PSV de verdediger nog een seizoen aan de Belgische club.

'PSV komt in zoektocht naar nieuwe centrumverdediger uit in Denemarken'

Lees artikel

De 25-jarige Hendrix, die tot medio 2021 vastligt in het Philips Stadion, is op weg naar de uitgang. De Jong bevestigt dat de middenvelder een transfer kan maken. Dat geldt ook voor Jeroen Zoet, die zijn basisplaats kwijtraakte aan Lars Unnerstall en de tweede seizoenshelft werd verhuurd aan FC Utrecht. "Ik sluit wat dat betreft in deze fase niets uit", aldus De Jong, die niet wil uitsluiten dat AC Milan-back Ricardo Rodríguez volgend seizoen in Eindhoven te bewonderen is. "De kans is misschien klein dat het lukt, maar we blijven geïnteresseerd en hij is het type speler dat ons kan helpen om onze ambities waar te maken." Volgens het Eindhovens Dagblad is het reëel dat PSV de markt op gaat wanneer Hendrix en Zoet vertrekken. De club zal dan een extra middenvelder en doelman willen aantrekken, terwijl de club hoe dan ook een linksback en rechter centrale verdediger wil halen.

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
5
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
27
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties