Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John Guidetti, you make us happy!

Laatste update:

Even terug in de tijd. Het was begin september dat ik hoorde dat er een Zweed naar Feyenoord kwam, Guidetti. Bij het horen van zijn afkomst, begon mijn hart al sneller te kloppen. We hadden namelijk al een aantal Zweedse succesvolle spelers gehad, zoals onder andere Henrik Larsson. Guidetti maakte zijn debuut uit bij NAC Breda. Hij nam gelijk de penalty voor zijn rekening en scoorde hem feilloos. Hij vestigde daarbij zijn naam in De Kuip en het bleek gelijk dat hij geen last van en zogeheten 'kuipvrees' had.

Guidetti is een belangrijke mentale, maar ook voetballende schakel binnen het spel van Feyenoord. Dat merk je met name in het duel met VVV-Venlo waarbij Guidetti niet aanwezig was. Feyenoord komt gemakkelijk voor met 0-1 en er lijkt niets aan de hand. Vervolgens krijgt Feyenoord twee tegengoals om de oren en komt het met 2-1 achter. Feyenoord kon tijdens deze wedstrijd, net als vorig seizoen, niet met deze mentale klap omgaan en ze gaan gemakkelijk ten onder. In deze wedstrijd mis je de persoon, die een week eerder tegen FC Twente de overwinning over de lijn trekt. Die koste wat het kost de drie punten over de streep wil trekken. Iemand die mentaal het team oppept en zorgt dat iedereen gaat strijden. In dit soort wedstrijden mis je de jonge Zweed Guidetti.

Daarnaast spreekt Guidetti niet alleen, hij laat ook zijn daden blijken. Zo heeft hij veertien wedstrijden gespeeld, en heeft hij hierin veertien goals gemaakt. Dat is een gemiddelde van één per wedstrijd, wat voor een jongen van negentien erg veel is. Maar dat is niet het enige, hij heeft daarnaast nog vijf assists gegeven. Dat betekend dat hij (mede)verantwoordelijk is voor zowat de helft van de Feyenoord doelpunten.

Ten slotte scoort hij niet alleen tegen tegenstanders als, met alle respect, Excelsior met bijvoorbeeld een 4-0 voorsprong. Hij is daarentegen ook aanwezig op belangrijke momenten in grote wedstrijden. Hier zijn ook een aantal voorbeelden van te noemen. Zo geeft hij bijvoorbeeld een assist aan Sekou Cissé in de wedstrijd tegen PSV, scoort hij drie keer tegen FC Twente en scoort hij drie keer tegen Ajax. Dit zijn feiten waarover de meeste negentienjarige spitsen in de Eredivisie alleen maar kunnen dromen.

Guidetti is voor mij een jongen die De Kuip weer op zijn kop zet. Een jongen die zichzelf is en blijft, ook al is hij een beetje gek. Iemand die mij weer met een lach op mijn gezicht naar Feyenoord laat kijken. En iemand, die 'sterker is door strijd'.

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
0
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
14
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
9
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties