Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John Heitinga gelinkt aan opvallende nieuwe uitdaging: 'Talentvolle jongen'

Laatste update:

Sparta ontvangt de komende dagen 400.000 euro van Ajax, waarna Steijn zijn handtekening zal zetten in de Johan Cruijff ArenA. De 49-jarige oefenmeester gaat voor die jaar tekenen bij de Amsterdamse topclub. De Kasteelheren moeten daardoor op zoek naar een vervanger van Steijn, die geen assistenten lijkt mee te nemen uit Rotterdam-West. Ajax hoopt namelijk Said Bakkati (ADO Den Haag) en Hedwiges Maduro (Almere City) te strikken ter ondersteuning van Steijn. Bakkati is komende zomer transfervrij, terwijl Maduro bij de kersverse promovendus beschikt over een eenjarig contract.

Waar het in de overige media vooral gaat over de slagingskansen van Steijn in Amsterdam, richt FC Rijnmond zich op het vinden van een geschikte opvolger. Pot denkt de oplossing te hebben. "Dick Schreuder zou ik een hele goede vinden, die bij PEC Zwolle het type voetbal laat zien dat bij Sparta past. Dat aanvallende." Schreuder ligt in Zwolle echter nog tot medio 2025 vast, waardoor het erop lijkt dat hij onhaalbaar is. Vervolgens komt Pot met een andere opvallende suggestie: Heitinga. De gestopte assistent-trainer van Dick Advocaat denkt dat de Alphenaar zijn prille trainerscarrière in Spangen een nieuw leven in kan blazen.

"Heitinga zou bij mij kandidaat zijn, omdat ik denk dat hij een talentvolle jongen is", begint Pot zijn verhaal. "Bij Jong Ajax heeft hij het goed gedaan. Hij kwam in een hele vervelende situatie terecht, maar daar heeft hij zelf voor gekozen." Hoofdredacteur Ruud van Os kan zich wel vinden in de suggestie van Pot. "Ik sluit ook niet uit dat Ajax hem een soort van in de etalage zet bij Sparta. Zo van: we halen iemand bij jullie weg, maar wij hebben hem nog rondlopen. Ik denk dat Ajax daar niet onwelwillend tegenover zal staan, maar de vraag is of Sparta dat wil."

Moet Sparta in zee gaan met John Heitinga?

Meer nieuws

Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
8
Thijs Dallinga scoort bij winnend Toulouse op afscheidsavond Mbappé bij PSG
4
AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
6
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties