Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'John Heitinga hing als een zuigmossel om iedere Ajax-nek'

Laatste update:

Terwijl Schreuder in de ogen van Dijkshoorn amper koos voor aanrakingen met zijn spelers, doet Heitinga juist het tegenovergestelde. "Schreuder zette een rem op dat hysterische fysieke gedoe", aldus Dijkshoorn. "Ik vermoed dat hij in zijn tijd bij Ajax geen enkele speler heeft aangeraakt. Ondenkbaar dat Alfred Schreuder tijdens trainingen zijn vingers ooit door het haar van Tadic heeft laten glijden. John Heitinga kiest bijna provocerend voor het omgekeerde."

Dijkshoorn kijkt er niet raar van op als Heitinga de voordeursleutels van zijn selectiespelers heeft. "Zodat hij, als de spelers wat extra warmte nodig hebben, onverwacht hun slaapkamer in kan lopen", schrijft Dijkshoorn gekscherend. "Ik sluit het niet uit. Davy Klaassen in zijn onderbroek voor de spiegel in de badkamer en opeens John vlak achter hem. Armen om Davy's borst, John zijn hoofd tegen de rug. Daarna het gefluister: 'Davy. jij gaat scoren, omdat je er toe doet. Mooie rug heb je. Mag ik hem scheren?'"

Volgens Dijkshoorn gedroeg Heitinga zich tegen Excelsior als een 'liefdes-apostel'. "John hing als een zuigmossel om iedere Ajax-nek", luidt het oordeel. "Echte coaches, echte leiders knuffelen niet en al helemaal niet wanneer er wordt gefilmd. Zelden zag ik een coach mediagenieker, precies op de van te voren bedachte plek, om zijn spelers hangen. Ik zag ook nooit zoveel ongemak tijdens een omhelzing. Heitinga maakte er geen half werk van. Iedere speler kreeg het hoofd van John langdurig tegen de wang of in de nek."

Eredivisie
Excelsior
1 - 4
Ajax

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties