Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John Heitinga niet terugverwacht als trainer van Jong Ajax

Laatste update:

Het was voor velen een verrassing wie vrijdagavond uit de bus zou stappen bij Jong Ajax als eindverantwoordelijke van de beloftenploeg. Het bleek Kreek te zijn, die door het doorschuiven van Heitinga voorlopig de talentenploeg mag leiden. Onder leiding van Kreek werd op bezoek bij Helmond een zwaarbevochten punt gepakt. Jong Ajax kwam op voorsprong via Christian Rasmussen, maar zag de stand door Peter van Ooijen al snel gelijkgetrokken worden.

Na afloop ging Kreek voor de camera van ESPN kort in op de situatie bij Ajax. "Volgens mij is in het persbericht aangegeven dat John is doorgeschoven naar de staf van het eerste elftal, dus dat is duidelijk", aldus de 52-jarige oefenmeester. "Helaas hebben we vaker met zulke momenten te maken gehad. Je wilt het niet, maar het gebeurt helaas soms wel in het voetbal. Het is aan de club hoe ze dat invullen. Er zijn veel verhalen op internet, maar daar ga ik niet meer over zeggen."

Kreek omschrijft de huidige situatie als 'roerig'. Donderdagavond zag hij hoe de clubleiding brak met Schreuder. Ook diens assistent Matthias Kaltenbach moest het veld ruimen. Tot er een nieuwe trainer is gevonden ligt het lot in handen van Heitinga. Vrijdagavond maakte Ajax bekend dat de uitlooptraining werd geleid door de oud-verdediger. Ook zit hij zondag op de bank als eindverantwoordelijke als Ajax voor het eerst sinds 22 oktober weer eens hoopt te winnen in de Eredivisie.

Eredivisie
Excelsior
1 - 4
Ajax
Zie jij een prominente rol weggelegd in de staf van Ajax voor John Heitinga?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
0
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
7
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties