Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'John Terry ondergaat medische keuring en vervolgt loopbaan in Rusland'

Laatste update:

De 37-jarige Terry is gratis op te pikken nadat zijn contract bij Aston Villa eind juni afliep. De ervaren centrumverdediger gaat bij Spartak het centrum vormen met de Italiaanse mandekker Salvatore Bocchetti, die als sinds 2013 bij de club uit Moskou speelt. Terry werd opgeleid door West Ham United en vertrok op jonge leeftijd naar Chelsea. Daar speelde hij bijna zijn gehele loopbaan. In de zomer van vorig jaar maakte hij de overstap naar Aston Villa.

Terry werd onlangs ook nog in verband gebracht met Sporting Portugal. Presidentskandidaat Pedro Madeira Rodrigues gaf aan dat hij enkele grote namen wilde aantrekken, onder wie Terry. "Ik ben erg dicht bij het punt waarop ik spelers voor Sporting kan presenteren", vertelt hij. "Als ik zou willen, zou ik vandaag drie spelers kunnen presenteren", zei hij eerder deze week tegenover het clubkanaal van Sporting. "Een naam kan ik al wel prijsgeven: John Terry, een groot kampioen, een speler die niet alleen speelt om wedstrijden te winnen, maar iemand die ook op trainingen alles wil winnen. Ik kan hem niet zoveel betalen als hij gewend is, maar ik denk dat hij bijna van ons is."

Meer nieuws

Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
15
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
38
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20
AC Milan geeft zege in afscheidsduel Giroud en Pioli in slotfase helemaal weg
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties