Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John van den Brom krijgt forse kritiek na Champions League-uitschakeling

Laatste update:

Vorige week verschafte het Lech Poznan van de Nederlandse oefenmeester, die vorige maand een contract voor twee seizoenen tekende in Polen, zich nog een uitstekende uitgangspositie. Door een goal van Mikael Ishak nam Lech een voorsprong van 1-0 mee naar Azerbeidzjan en in de uitwedstrijd van dinsdagavond kwamen de mannen van Van den Brom zelfs ook nog op voorsprong. Na één minuut maakte Kristoffer Velde een belangrijk doelpunt, maar de verkregen marge werd nog voor rust weggegeven.

Qarabag ging namelijk met een 2-1 voorsprong rusten en liep in de tweede helft helemaal over Lech heen. De teller stokte uiteindelijk op vijf doelpunten, waarmee de formatie uit Azerbeidzjan zeer overtuigend door gaat naar de tweede voorronde in de Champions League en de ploeg van Van den Brom een herkansing krijgt in de Conference League. Ze stromen daar in de tweede voorronde in en horen binnenkort welke club daarin de tegenstander zal worden.

De uitschakeling van Lech Poznan kwam de ploeg en Van den Brom zelf op bakken kritiek te staan in Polen. Zo schreef het toonaangevende Onet over de 'schande van Lech Poznan' en vindt het dat het avontuur in de voorronde van het miljardenbal op een rampzalige manier ten einde is gekomen. Interia maakt melding van een 'vernedering' voor Lech en zegt dat de eigen fouten en blunders van de keeper de oorzaak waren van de 'schiettent' in de verdediging. 'Een nachtmerrie', zo besluiten ze.

Het maakt wel duidelijk dat de Nederlandse oefenmeester niet geweldig begonnen is aan zijn dienstverband in Poznan. Hij verloor eerder al de finale van de Poolse supercup, maar weet dat aan het feit dat hij veel spelers spaarde om in de Champions League-voorronde hoge ogen te kunnen gooien. Nu dat ook niet is gelukt, zullen er vraagtekens gezet worden bij de keuzes van Van den Brom.

Meer nieuws

Kenny Tete maakt met tekenen contract einde aan geruchten over Besiktas
0
Ongekende tirade kost Allegri de kop: Juventus ontslaat trainer op staande voet
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Berghuis: 'Dat had ik niet verwacht, gezien mijn lange tijd bij de amateurs'
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Domper voor De Roon: middenvelder mist Europa League-finale, EK nog haalbaar
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties