Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John van den Brom ook volgend seizoen trainer van AZ

Laatste update:

Van den Brom staat al sinds 2014 aan het roer bij de Alkmaarders. Destijds volgde hij Marco van Basten op als eindverantwoordelijke. "Ik ben heel blij met het vertrouwen van de clubleiding", laat Van den Brom in een reactie weten. "We kunnen met z'n allen vaststellen dat we op de goede weg zijn. We zijn ervan overtuigd dat het nog steeds beter kan dan we nu laten zien. Dat maakt het mooi om verder mee te gaan."

Officieel: John van den Brom is ook volgend seizoen de trainer van AZ. De Alkmaarders hebben het aflopende contract van de 51-jarige oefenmeester met een jaar verlengd. #azalkmaar #vandenbrom #eredivisie

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

AZ staat momenteel op de derde plaats en plaatste zich al voor de finale van de KNVB Beker. "Voor mij is een aantal dingen belangrijk. Het sportieve plan, de mensen waar ik mee werk en de kwaliteit van de spelersgroep. We weten dat we met z'n allen dat we een weg zijn ingeslagen waar nog verbetering te halen valt. Als je alles bij elkaar optelt, is dit mooi."

Goed besluit van AZ?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties