Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'

Laatste update:

De Portugese tak van CNN meldt dat er al een onderhoud gepland staat tussen Schmidt en Bayern, dat in de zoektocht naar een opvolger van Thomas Tuchel de ene na de andere afwijzing heeft gekregen. Xabi Alonso, Julian Nagelsmann en Ralf Rangnick hebben besloten hun huidige werkgevers trouw te blijven.

Eerder op dag meldde Florian Plettenberg van Sky Sport dat Bayern contact heeft gezocht met Julen Lopetegui als opvolger van Tuchel, die al vroeg in het seizoen liet weten na deze jaargang te zullen vertrekken.

Later op de avond meldde Plettenberg dat het tóch nog mogelijk is dat Tuchel aanblijft als trainer van Bayern. Technisch directeur Max Eberl en sterspelers als Manuel Neuer zouden een langer verblijf wel zien zitten, maar daar moet volgens Plettenberg nog wel 'heel veel voor gebeuren'. Het is momenteel onduidelijk wie de absolute topfavoriet is om daadwerkelijk in de Allianz Arena aan de slag te gaan.

Schmidt was tussen 2014 en 2017 eerder al actief in de Bundesliga bij Bayer Leverkusen. Na een tweejarig avontuur in China bij Beijing Guoan tekende Schmidt in de zomer van 2020 een contract bij PSV.

Schmidt kende een wisselende tijd in Eindhoven. Een landstitel zat er niet in voor de Eindhovenaren, maar het verblijf van de 57-jarige oefenmeester in Eindhoven eindigde toch met een hoogtepunt met de winst van de TOTO KNVB Beker. Ook werd eerder dat seizoen (2021/22) de Johan Cruijff Schaal veroverd.

Schmidt tekende na zijn vertrek uit Eindhoven bij Benfica, waarmee hij in zijn eerste seizoen de landstitel veroverde. Ook in Europa maakten as Águias indruk, al strandden zij in de kwartfinale van de Champions League tegen de latere finalist Inter.

Dit seizoen gaat het moeizamer en werd alleen de Portugese Super Cup gewonnen. Met nog drie wedstrijden te gaan en een achterstand van vijf punten op Sporting Portugal is prolongatie van de landstitel zeer onwaarschijnlijk.

Benfica heeft Pablo Aimar, assistent-bondscoach van Argentinië, op het oog als mogelijke vervanger van Schmidt, al zou de voormalig middenvelder momenteel geen oren hebben naar een terugkeer naar Europa. Ook AC Monza-trainer Raffaele Palladino staat volgens CNN op het lijstje.

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
65
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties