Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John van 't Schip: 'Hij is in topvorm en neemt dit Ajax echt op sleeptouw'

Laatste update:

Brobbey staat op drie goals en drie assists in zijn laatste vier wedstrijden voor Ajax. "Hij voelt zich sterk. Tegen Almere City, tegen NEC, tegen Olympique Marseille, we hebben het allemaal gezien... Hij neemt de ploeg echt op sleeptouw."

De aanvaller is een steunpilaar voor Ajax. "Hij houdt ballen vast voorin. Hij maakt goals, geeft assists en vandaag speelde hij een hele belangrijke rol door ballen vast te houden in de hoek van het veld."

Het werd woensdagavond een weerzien tussen RKC-doelman Etienne Vaessen en Brobbey. De spits van Ajax veroorzaakte twee maanden geleden een ongeluk door met zijn schoen tegen het hoofd van Vaessen te komen.

Brobbey onderhield de laatste tijd nauw contact met de goalie. Tijdens de wedstrijd leek Brobbey woensdag even in te houden bij het doorjagen op Vaessen. "Ik snap welk moment je bedoelt", zegt Van 't Schip.

"Ik weet niet of dat het dan meespeelt. Ik denk persoonlijk van niet, hoor. Maar als er iets speelde bij Brian dan kan ik dat begrijpen."

Van 't Schip gaf Brobbey vooraf advies over de omgang met Vaessen. "Ik heb het er van tevoren kort met hem over gehad. Ik heb gezegd dat hij achteraf even gezellig kan bijpraten met Vaessen, maar niet vooraf."

Voor de coach van Ajax was de focus op de wedstrijd het belangrijkst. "Je komt hier in eerste instantie natuurlijk voor de drie punten. Dan is er na afloop nog tijd genoeg, zeker omdat we vandaag niet eens een kwartiertje speelden."

Meer nieuws

Fout van Dávid Hancko komt Slowakije duur te staan tegen Roemenië
15
Mislintat haalt Bundesliga-sensatie voor bijna 20 miljoen naar Borussia Dortmund
8
Amateur sprintte Oranje-verdediger eruit bij eretreffer, maar noemt geen naam
24
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Reijnders lijkt kort na wedstrijd even vergeten tegen welk land hij speelde
37
Live meepraten op het EK: Slowakije - Roemenië
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties