Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

John van 't Schip maakt zich zorgen over één specifieke positie bij Ajax

Laatste update:

Van 't Schip geeft bij het clubkanaal van Ajax allereerst aan waar de nadruk ligt tijdens het trainingskamp in Cadiz. "Ik wil dat we fysiek goed kunnen trainen. Daar zijn we sinds mijn aanstelling nog niet echt aan toegekomen, omdat we constant wedstrijden hebben gehad."

Door de bruiloft van zijn zoon in Australië moest Van 't Schip de laatste twee wedstrijden van het kalenderjaar 2023 aan zich voorbij laten gaan. Zonder zijn aanwezigheid speelde Ajax gelijk tegen PEC Zwolle (2-2) en volgde het bekerdebacle tegen de amateurs van Hercules.

Van 't Schip volgde het duel met Hercules via een livescore. "De verklaring is heel simpel. Je moet daar gewoon winnen, dus dat hebben we niet goed gedaan. Als te veel jongens niet bij de les zijn, kan dat gebeuren. Dat is natuurlijk absoluut niet goed."

Richting zijn spelers heeft Van 't Schip aangegeven dat het een slecht signaal is voor wat zijn ploeg in de weken ervoor liet zien. "Je neemt het mee de winterstop in, dat is vervelend, maar we moeten hier een nieuwe herstart maken waarin we toewerken naar de tweede seizoenshelft."

De wedstrijden tegen PEC Zwolle en Hercules geven volgens Van 't Schip aan dat Ajax het tegen iedereen lastig kan hebben. "Maar als je dan ook nog eens vijf of tien procent minder geeft, kan dat betekenen dat je gelijkspeelt of verliest. Daar moeten we in groeien."

Doelstelling
Vervolgens spreekt de coach van Ajax zijn doelstelling uit voor de tweede seizoenshelft. "We hopen het gat naar plek drie en vier te dichten. Dat moeten we als doel stellen. In de situatie waarin we zitten is dat alleen wel veel gevraagd, omdat het elftal heel erg fluctueert. Het is de uitdaging om daar de eerste stappen in te zetten."

Met Sivert Mannsverk, Branco van den Boomen en Silvano Vos mist Van 't Schip drie middenvelders in Spanje. "Dat baart me zeker zorgen, omdat we op die positie al weinig hebben. Tahirovic is de enige 6 die daar speelt. Op die positie zitten we erg krap."

"Het is afwachten of er iets gaat gebeuren in januari. Vaak zie je dat er richting het einde van de window een versnelling in komt. Als trainer heb je nieuwe spelers er het liefst meteen bij op het trainingskamp. Versterking is altijd welkom."

Meer nieuws

De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
1
PSV meldt zich opnieuw bij FC Utrecht voor multifunctionele Ryan Flamingo
17
'Diant Ramaj in beeld als reservedoelman bij Europese grootmacht'
7
Sterkhouder Real Madrid raakt geblesseerd: CL-finale en EK komen in gevaar
26
Pak 50x je inzet als Feyenoord zondag wint op bezoek bij NEC!
0
Woedende PSV-fans kondigen massale protestactie aan: 'Dit is schandalig!'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties