Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jol: 'Ajax hoort zeker bij de vier, vijf grootste clubs van de wereld'

Laatste update:

"Ajax heeft waarschijnlijk voor het eerst het geld van de Champions League echt nodig'', citeert het ANP trainer Martin Jol. "Maar Ajax moet om meerdere redenen gewoon weer eens de Champions League bereiken. Voetballen op het hoogste niveau is leerzaam voor onze jonge spelers. Daarnaast hoort een club als Ajax in de Champions League. Kijk hier maar eens in de prijzenkast. Ajax hoort zeker bij de vier, vijf grootste clubs van de wereld. Arsenal heeft geloof ik 40.000 seizoenskaarten verkocht. Wij meer hoor.''

Jol spreekt na een jaar al aardig het vocabulaire van de gemiddelde Ajacied. Vraag een supporter van de recordkampioen van Nederland waar zijn club thuishoort en hij zegt: "Champions League.'' Toch dateert het laatste optreden van de nummer twee van de vorige editie van de eredivisie van 14 maart 2006. Ajax struikelde daarna nog wel tweemaal over FC Kopenhagen (2006) en Slavia Praag (2007) in de laatste voorronde van het Europese kampioenenbal.

"Als je met een man meer op het veld staat, mag je ook in Kiev geen voorsprong van 1-0 verspelen'', blikte Jol terug op de onbesliste eerste ontmoeting (1-1) van vorige week tussen beide clubs. "Aan de andere kant is 1-1 een goed resultaat en hebben we geloof ik de laatste 26 wedstrijden in de Arena gewonnen. Ik reken op onze supporters. Het scheelt nog al of 50.000 man je van de eerste tot laatste minuut aanmoedigen.''

Ajax is dit seizoen defensief kwetsbaar. PAOK passeerde Maarten Stekelenburg viermaal, Vitesse en FC Groningen troffen tweemaal doel. Jol benadrukt dat niet alleen de defensie van zijn ploeg blaam treft. "Middenvelders en aanvallers kunnen ook voorkomen dat de bal bij de spits van de tegenstander belandt.''

-

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
10
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties