Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jol blijft kritisch: 'Toby moet scherper worden om te blijven spelen'

Laatste update:

Trainer Martin Jol was dan ook niet ontevreden over het spel van de teruggekeerde centrumverdediger, maar kon de Belg nog geen basisplaats beloven als de Amsterdammers dinsdag in de Champions League bezoek krijgen van Real Madrid. "Tegen FC Groningen, FC Twente, AC Milan en Auxerre was hij niet alert genoeg. Toby moet scherper worden om in de basis te blijven", zegt Jol in De Telegraaf.

Jol was ook blij dat zijn ploeg de nul hield tegen de Eindhovense lijstaanvoerder. "Als dat lukt, doe je het in principe goed", vond de coach, die echter ook had gezien dat Ajax na rust niet mocht klagen dat de gasten niet scoorden. "PSV heeft de tweede helft ook een aantal grote kansen gekregen. Maar dit is inderdaad een van de betere wedstrijden die ik van Toby heb gezien."

-
André Ooijer speelt tegen Real Madrid weer in de basis

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
4
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
7
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
24
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties