Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Joël Drommel schakelde mental coach in: 'Het was een heel moeilijk jaar'

Laatste update:

Door de blessure van Walter Benítez is Drommel nu de eerste keeper van PSV. De goalie moest genoegen nemen met een reserveplaats sinds de komst van de Argentijn en dat was niet makkelijk. "Het was een heel moeilijk jaar", erkent hij. "Het enige wat ik kon doen was me elke dag laten zien op de training, elke dag honderd procent geven en in mezelf blijven geloven. En dan wachten op die kans. Nu heeft het voor mij goed uitgepakt. Helaas niet voor Benítez. Zoiets gun je niemand."

Roger Schmidt passeerde Drommel meermaals vorig seizoen. Na zijn ketsers tegen FC Twente werd Yvon Mvogo de definitieve nummer één. Sindsdien heeft de voormalig doelman van de Tukkers een mental coach genomen. "Geen psycholoog. Maar wel iemand bij wie ik mijn ei kwijt kan. Met wie ik over alles kan praten. Ik ben daarmee begonnen nadat ik ernaast kwam te staan. Wilde daarna weleens kijken of zoiets kan helpen. Er komt als keeper veel op je af."

Trainer Ruud van Nistelrooij zegt met Drommel en Benítez eigenlijk twee eerste keepers in de selectie te hebben. De oefenmeester was dan ook tevreden met de prestatie van zijn doelman tegen RKC. "Joël heeft uitstekend gekeept. Hij maakt een heel stabiele indruk', zei de trainer van PSV. 'Mooi dat hij de nul heeft gehouden." PSV boekte in Waalwijk de eerste uitzege in 2023 en bleef daarmee in het spoor van Feyenoord. De achterstand op de Rotterdamse koploper bedraagt momenteel zes punten.

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
31
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties