Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jol geeft op: 'We kunnen wel aan de gang blijven met Emanuelson'

Laatste update:

"Er is volop belangstelling", bevestigt zaakwaarnemer Brian Berkleef. "Ik ga niet op namen in. Maar ik heb alle geïnteresseerde clubs aangegeven, dat er voor januari geen zaken valt te doen." Volgens Berkleef streeft Emanuelson ernaar om het seizoen af te maken. "Een tussentijds vertrek is wat Urby betreft niet aan de orde", benadrukt de zaakwaarnemer. "Hij wil heel goed vertrekken, met het landskampioenschap, en zal zich daar voor duizend procent voor inzetten."

Everton, Liverpool en Birmingham City hopen volgens het dagblad de middenvelder ervan te overtuigen de overstap te maken naar de Premier League, terwijl Hoffenheim, Hamburger SV, Borussia Dortmund en het VFL Wolfsburg van Steve McClaren hem gratis naar de Bundesliga hopen te halen. In Zuid-Europa zijn Villarreal, Málaga. Lazio, Genoa, Juventus, Benfica en FC Porto geïnteresseerd.

Martin Jol betreurt het vertrek van Emanuelson, maar heeft zich daarbij neergelegd. "We weten waar we aan toe zijn", stelt de Ajax-trainer. "Of er in januari nog met hem wordt gesproken? Nee, we kunnen wel aan de gang blijven. Als hij elders wil spelen, kunnen we hoog of laag springen, maar beslist hij."

Welke competitie past in ieder geval niet bij Urby Emanuelson?

Meer nieuws

Italië komt horrorstart te boven en pakt volle buit tegen dapper Albanië
0
De Telegraaf ziet 'opvallend' gegeven bij verdeling aanvoerders van Oranje
11
Krijgt Koeman tóch gelijk? Robert Lewandowski kan mogelijk 'gewoon' spelen
5
Enorme blunder van Federico Dimarco leidt snelste EK-doelpunt ooit in
5
Van Dijk ziet problematische factor voor Oranje tegen Polen: 'Dat is balen'
10
Van Basten zorgt voor ongeloof met opmerking over opstelling van Oranje
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties