Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jol haalt Mido voor duel met NAC Breda voor het eerst bij selectie

Laatste update:

De Egyptische aanvaller zal zaterdag op de bank beginnen, maar mogelijk maakt hij later in de wedstrijd zijn rentree. Helemaal fit is hij dan ook nog niet. "Voor die tien minuten maakt dat niet zoveel uit. En mocht het drie kwartier worden, dan komt het ook wel goed. We moeten ergens beginnen", verklaarde Jol vrijdag tegenover Ajaxlife.

Tegen hetzelfde medium verklaarde Mido blij te zijn met zijn selectieplek. "Absoluut. Hopelijk kan ik een doelpuntje meepikken." Opvallendste afwezig bij Ajax is linksback Vurnon Anita. Hij is nog altijd geblesseerd.

Eredivisie
Ajax
3 - 0
NAC Breda
Mido gaat iets toevoegen aan Ajax

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties