Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jol heeft De Jong en Anita er weer bij in uitduel bij Excelsior

Laatste update:

Even was het onzeker of de Belgische verdediger fit genoeg zou zijn om komend weekend in actie te komen. Vertonghen kreeg vrijdag tijdens de training last van zijn heup, maar het euvel bleek mee te vallen. Coach Martin Jol zei dan ook te verwachten dat hij zondag een beroep kan doen op zijn centrale verdediger.

De oefenmeester heeft niet de beschikking over Oleguer, die in de Champions League-ontmoeting met Auxerre van afgelopen dinsdag zijn neus brak. Ook Nicolás Lodeiro is nog altijd niet helemaal fit. Hetzelfde geldt voor Timothée Abouta, al is de Kameroener wel op de weg terug. Mido behoort eveneens tot de wedstrijdselectie van de Amsterdammers.

-

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
9
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties