Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jol: 'Het maakt niet uit welke spelers er spelen bij Real Madrid'

Laatste update:

In Spanje was Real nog veel te sterk voor Ajax, maar Maarten Stekelenburg verwacht niet dat de wedstrijd van dinsdag hetzelfde zal gaan lopen. "We moeten genieten en voetballen'', sprak doelman op de website van Ajax. "We zijn zeker niet kansloos. In Madrid hebben we niet gevoetbald. Het is duidelijk dat we het hier wel moeten doen."

Real Madrid mist Gonzalo Higuaín, Sami Khedira en Ricardo Carvalho, maar dat maakt volgens Martin Jol niet zoveel uit. "Het maakt niet uit welke spelers op die posities spelen, ze hebben namelijk geweldige spelers", zei de coach, die lovende woorden overhad voor José Mourinho: "Mourinho is een grote coach en een echte vakman. Ik heb vijf à zes keer tegen hem gespeeld. Hij haalt het maximale uit zijn ploeg en hij heeft bewezen dat hij de beste is in zijn vakgebied."

-
Ajax wint thuis van Real Madrid

Meer nieuws

Live meepraten in de Conference League: Olympiacos - Fiorentina
2
TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren
1
'Ruud Van Nistelrooij krijgt kans op revanche in de Premier League'
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Koeman verrast met doorstrepen naam: 'Mokerslag, EK-droom is verbrijzeld'
44
Drie spelers uit EK-selectie Nederlands elftal doen niet mee tegen Canada
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties