Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Maduro vertrekt bij Ajax en volgt Pastoor als trainer op bij Almere City

Laatste update:

De 39-jarige oud-international verlaat Ajax alweer na een jaar. De Amsterdammers betaalden Almere in de zomer van 2023 nog een afkoopsom van 700.000 euro om Maduro, die een rol als assistent-trainer bij Ajax 1 vervulde, in te lijven.

Na dit seizoen keert Maduro dus terug bij de club waar hij in 2020 begon als jeugdtrainer en later doorgroeide tot assistent bij het eerste elftal. Hij behaalde successen als rechterhand van Pastoor door met Almere voor het eerst in de clubgeschiedenis te promoveren naar de Eredivisie. Maduro begint aan zijn eerste officiële klus als hoofdtrainer op het hoogste niveau.

Maduro laat via de website van Almere City weten erg uit te kijken naar de vervolgstap in zijn carrière. "Als geboren Almeerder betekenen Almere City FC en de stad Almere veel voor mij. Ik ben daarom ook blij om terug te keren naar de club waar ik mijn trainerscarrière ben begonnen. Almere City FC heeft enorm veel potentie om door te groeien en ik ga er alles aan doen om de komende jaren daar bij te helpen. Het voelt voor mij weer als thuis komen", aldus Maduro.

Technisch manager Johan Hansma is erg verheugd over de komst van Maduro. "Bij de aanstelling van de nieuwe trainer hebben wij aandachtig gekeken naar het voortzetten van de blauwdruk die Almere City FC de afgelopen seizoenen zo succesvol heeft gemaakt. Uiteraard past Hedwiges vanwege zijn eerdere betrokkenheid bij onze club uitstekend binnen dit plaatje."

Verder laat ook algemeen directeur John Bes weten blij te zijn dat Maduro na zijn uitstap naar Amsterdam terugkeert. "Wij kennen Hedwiges als een uitstekende trainer en hadden al met elkaar een route uitgestippeld die zou leiden naar het hoofdtrainerschap in het komende seizoen."

"Hoewel het jaartje Ajax geen onderdeel was van dat plan, denken wij dat de ervaring die hij daar heeft opgedaan hem nog geschikter maakt om leiding te geven aan onze talentvolle selectie en staf. Dat Hedwiges daarnaast ook nog Almeerder en een fijn mens is maakt de match alleen maar mooier", besluit Bes.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
8
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
Beelden verdachte kaarten van aangeklaagde Paquetá direct grote hit op internet
3
FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
26
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
7
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties