Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jol lijkt geen wijzigingen door te voeren in opstelling Ajax

Laatste update:

Volgens het ochtendblad zal Martin Jol niets wijzigen ten opzichte van het elftal dat zaterdag met 3-0 won van NAC Breda. Dat betekent dat Toby Alderweireld weer op de bank zit en Andre Ooijer speelt, terwijl Urby Emanuelson de vervanger van Vurnon Anita is als linksback. Miralem Sulejmani krijgt weer een basisplaats als linksbuiten.

De doelpunten moeten komen van Luis Suárez en Mounir El Hamdaoui, die ook zaterdag al scoorden. Laatstgenoemde zorgde nog voor enige ophef, door na zijn wonderschone stift 'fuck off' te roepen naar vermoedelijk Suárez. Jol maakt zich geen zorgen: "Dat is modern om te roepen en elkaar dan twee kussen in de nek te geven."

Vermoedelijke opstelling Ajax: Stekelenburg; Van der Wiel, Ooijer, Vertonghen, Emanuelson; De Zeeuw, Enoh, Lindgren; Suarez, El Hamdaoui, Sulejmani.

Ajax wint thuis van Auxerre

Meer nieuws

Vitesse meldt vertrek aan 20 mensen: nieuws slaat in als een bom
5
Mauricio Pochettino vertrekt zeer verrassend per direct bij Chelsea
24
Twee grote afwezigen bij chique XXL-afscheidsdiner van Kylian Mbappé
4
'Wilfred Genee gaat een hoogst onzekere zomer tegemoet'
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - FC Emmen
0
PSV krijgt concurrentie uit de Eredivisie in de strijd om Couhaib Driouech
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties