Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jol: 'Mido is nog geen Olijfje van Popeye, maar het begint er op te lijken'

Laatste update:

De aanvaller is nog altijd niet op het gewenste gewicht, maar volgens Jol begint het te komen: "Het is natuurlijk nog geen Olijfje van Popeye, maar het begint er op te lijken", zei de oefenmeester, die na de openingstreffer van Mido Miralem Sulejmani voor de beslissing zag zorgen. De Servische aanvaller was één van de lichtpuntjes bij het moeizaam draaiende Ajax.

Sulejmani werd door de kijkers van Eredivisie Live gekozen tot man van de wedstrijd en ook Jol had lovende woorden over voor zijn duurste speler uit de selectie: "Normaal doet Miralem Sulejmani het als rechtsbuiten niet goed, maar toen hij na rust op die positie terechtkwam presteerde hij prima", aldus Jol tegenover het ANP.

-

Meer nieuws

Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Kompany wil Nederlander naar Bayern halen die onder hem beste seizoen ooit had'
8
'Het is geweldig om een verschrikkelijk seizoen bij Real Madrid zo te eindigen'
10
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
44
Florentino Pérez geeft direct na CL-finale uitsluitsel over toekomst Luka Modric
7
Geëmotioneerde Bellingham weet tranen niet te bedwingen na droomjaar bij Real
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties