Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jol: 'NEC heeft spelers die wij ook kunnen gebruiken'

Laatste update:

"We speelden met een nieuwe voorhoede", wees de oefenmeester op het trio Miralem Sulejmani, Mido en Aras Özbiliz. "Dat kon je in de eerste helft goed zien. Het was heel onwennig, maar dat is misschien ook wel logisch voor spelers die niet vaak met elkaar hebben samen gespeeld." Op de vraag hoe het nu verder moet, antwoordde Jol aan het ANP: "We kunnen op deze manier doorgaan en de spelers aan elkaar laten wennen."

"We kunnen ook weer voor een systeem met twee spitsen kiezen. Maar ook dan heb ik geen spelers die de spits vanaf de zijkant goed in stelling brengen." Ajax heeft nog één thuiswedstrijd te gaan tot de winterstop; Feyenoord komt 19 december naar de Amsterdam Arena. Jol en zijn team gaan voordien nog op bezoek bij Vitesse. Na het thuistreffen met Feyenoord volgt de winterstop.

-
NEC heeft spelers die Ajax ook kan gebruiken

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
9
'Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt'
16
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
20
Ontslagen Xavi laat gigantisch miljoenenbedrag vrijwillig schieten bij Barcelona
40
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties