Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jol neemt Suárez, Tainio en Lindgren mee voor laatste duel in San Siro

Laatste update:

Naast Suárez zijn ook Teemu Tainio en Rasmus Lindgren geselecteerd. De Finse middenvelder had last van een gekneusde teen en miste de thuiswedstrijd van zaterdag tegen NEC (1-1). Lindgren, die na de vorige Europese wedstrijd tegen Real Madrid (0-4) niet meer aan spelen toekwam, is er eveneens weer bij. Aras Özbiliz, die zaterdag zijn debuut in de basis meemaakte, zit er nu weer bij en maakt kans om voor het eerst in het Europese miljoenenbal te spelen. Mido, die zaterdag nog scoorde, ontbreekt om privéredenen.

Ajax liet zich twee weken geleden uitschakelen voor een verder verblijf in de topcompetitie. Tegen Real Madrid kwamen de Amsterdammers er na een redelijk begin niet meer aan te pas; De Koninklijke speelde het duel professioneel uit en probeerde zelfs Xabi Alonso en Sergio Ramos te vrijwaren van een schorsing in de knock-outfase. Als Ajax uit bij Milan wint, gaat het verder in de Europa League. Een gelijkspel of nederlaag kan ook voldoende zijn, maar dan is het wel afhankelijk van wat Auxerre uit bij Real Madrid doet.

UEFA Champions League
AC Milan
0 - 2
Ajax
Luis Suárez sluit de groepsfase nog af met een doelpunt

Meer nieuws

Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
2
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
10
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
1
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
19
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties