Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Joël Veltman ziet transfer naar geïnteresseerde PL-club zitten'

Laatste update:

West Ham United heeft Veltman al een tijdje in het vizier. Nu de 27-jarige verdediger nog maar een jaar vastligt in de Johan Cruijff ArenA en Ajax geen intentie heeft de samenwerking te verlengen, is het goed denkbaar dat de negentienvoudig Oranje-international deze zomer voor een mooie transfersom van werkgever gaat wisselen.

"Het is mijn wens om een keer in het buitenland te voetballen", zo stelde Veltman eind juni in gesprek met Het Parool. "Dat kriebelt steeds meer. Dus ik sluit niet uit dat ik deze transferperiode nog vertrek", aldus de verdediger, die aangaf dat er nog niets concreet speelde. "Wel wat sluimerende belangstelling. Ik ben een ervaren verdediger, dus clubs weten wat ze aan mij hebben."

"De trainer (Erik ten Hag, red.) weet wat hij aan mij heeft. Hij heeft me ook het vertrouwen gegeven en veel laten spelen. Ik heb het naar mijn zin bij Ajax. Het is mijn club. En dan zal ik moeten knokken voor mijn plekje. Maar dat geldt voor iedereen", aldus Veltman, die tot op heden 216 wedstrijden voor Ajax heeft gespeeld. In deze duels produceerde de verdediger tien treffers en vijftien assists.

Zou West Ham United een mooie vervolgstap zijn voor Joël Veltman?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
4
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
4
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties