Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jol waarschuwt oude liefde: 'Laat Modric niet vertrekken'

Laatste update:

Modric gaf onlangs te kennen veel te voelen voor een vertrek van White Hart Lane. "Ik wil als vrienden uiteen gaan met Tottenham. Ik heb hier genoten, maar nu is het moment aangebroken dat ik naar een andere club uit moet kijken", zei de spelmaker vorige week zaterdag. "Toen ik mijn nieuwe contract tekende, zei de voorzitter dat hij een aanbieding van een andere club zou overwegen, als dat binnenkwam."

Preses Daniel Levy herinnerde zich de woorden schijnbaar niet, want hij gaf al snel aan dat er nooit sprake kon zijn van een aftocht van zijn meest waardevolle speler. Dit tot spijt van Manchester United en Chelsea: beide grootmachten hoopten Modric aan zich te kunnen binden. Jol snapt dat wel, maar zegt ook dat Tottenham er echt goed aan doet Modric niet te laten vertrekken bij de club.

Toen de Nederlander zelf bij the Spurs werkte, werd Michael Carrick voor de nodige miljoenen verkocht aan Manchester United. Precies hetzelfde overkwam hem met Dimitar Berbatov. "Mensen zeggen altijd dat je, wanneer je Carrick of Berbatov verkoopt, een selling club bent. In Nederland is dat een compliment, in Engeland alleen niet. Als Tottenham Modric kan behouden, zou dat een zeer groot verschil maken", aldus Jol.

De ervaren trainer is blij dat hij weer in Engeland aan de slag is gegaan. "Het had veel te maken met Londen. Ik ben ambitieus, maar niet overambitieus. Het hangt er allemaal van af wat meer beloning betekent. Bij Ajax verwachten ze dat je binnen twee jaar de Champions League wint. Dat is niet wat ze hier nastreven. Als je naar Fulham kijkt, zie je een wat oudere ploeg. Ze deden het goed met hun stijl en dat kan ik niet in één nacht veranderen in totaalvoetbal, op de Nederlandse manier."

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
3
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
2
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties