Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jol: 'We hebben thuis pas drie tegentreffers in acht maanden'

Laatste update:

Jol wenste geen voorspelling te doen over de aankomende wedstrijd, maar ging wel in op het resterende programma. “Op papier hebben Twente en PSV de komende weken een zwaarder programma. Wij hebben voor de winterstop alle toppers uit gehad. Dan hoop je dat we daar na de winterstop profijt uit kunnen halen. Achteraf zullen we echter pas weten of dat ook zo is. Dan zal blijken of het ons wel of niet de bloemen heeft gebracht.”

Indirect liet Jol doorschemeren dat het voor PSV lastig zal worden om zondag te scoren. “We hebben thuis maar drie goals tegen gekregen in acht maanden”, zei de Hagenaar, die weet dat zijn ploeg met 76 voor en zeventien tegen een riant doelsaldo heeft opgebouwd. Jol weet echter ook als geen ander dat het uiteindelijk in de directe confrontatie moet gebeuren, en hield zich verder dan ook op de vlakte. “Een uurtje of half zeven weten we het zondag”, besloot hij.

Eredivisie
Ajax
4 - 1
PSV

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties