Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Jol zat als 'The Godfather' in zijn stoel toen ik bij Tottenham binnenkwam'

Laatste update:

"Ik dacht destijds gelijk: Wacht even, dus Spurs wil mij hebben, wat is dat dan? Niet Barcelona, Real Madrid en Manchester United?", blikt Berbatov terug op verzoek van talkSPORT. "Al die gekke gedachten kwamen bij mij op. Ik was bij Leverkusen erg goed bezig, dus ik ging ervan uit dat een topclub mij wel zou oppikken." Berbatov probeert te verklaren waarom hij destijds zo dacht. "Als je jong bent denk je dat je alles al weet. Je denkt dat je overal een antwoord op hebt, maar dat is natuurlijk niet zo."

"Maar mijn intuïtie werkt op dezelfde manier. Berbs, het moment om te vertrekken is aangebroken. Het is niet makkelijk, maar deze uitnodiging heb je nodig", vervolgt Berbatov zijn relaas. "De vastberadenheid van Tottenham speelde daarnaast ook een grote rol. En toen ik met Martin Jol (destijds manager, red.) had gesproken wist ik zeker dat ik daarheen moest gaan."

Berbatov zal zijn allereerste ontmoeting met Jol nooit meer vergeten. "Hij zat echt als The Godfather in zijn stoel toen ik binnenkwam. Hij zei zoiets als: 'Berba, van harte welkom mijn jongen'. Toen had ik gelijk het gevoel dat ik op de juiste plaats was aanbeland, puur omdat je soms meteen een band met iemand hebt. Dat is simpelweg niet te verklaren. Daarnaast leek Martin erg veel op mijn opa, waar ik zielsveel van hield. Ik dacht gelijk: We gaan hier samen mooie dingen beleven." Berbatov kwam tot 46 doelpunten en 24 assists in 102 wedstrijden voor Tottenham en veroverde in 2008 de EFL Cup. Jol was destijds echter al ontslagen vanwege een serie teleurstellende resultaten eerder dat seizoen. De Bulgaar speelde na zijn vertrek bij the Spurs onder meer voor Manchester United, Fulham en AS Monaco.

Zie jij Martin Jol ooit nog terugkeren als trainer?

Meer nieuws

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
12
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
13
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
24
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties