Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jonathan volleert Internazionale langs gehavende Florentijnen

Laatste update:

De ploeg van Walter Mazzarri behield zijn ongeslagen status, want in de eerste vier wedstrijden verloor men niet. Afgelopen weekeinde won Inter zelfs met 7-0 van Sassuolo en dat treffen werd donderdag dus een goed vervolg gegeven. De beginfase ging gelijk op en het tempo lag erg hoog. De eerste kans van de thuisploeg was er eigenlijk geen, want de voorzet van Hugo Campagnaro ging aan iedereen voorbij. In de hierop volgende counter moest Samir Handanovic zich strekken op een kruiselings schot van Rossi. Even later trof Saphir Taïder het zijnet; al die kansen werden nog in het eerste kwartier genoteerd.

Hierna werd Fiorentina sterker en Inter kon ook geen openingen meer vinden om gevaar te stichten. Het bleef bij rust echter bij een brilstand, maar na een uur werd de score geopend. Joaquín werd naar de grond getrokken door Juan Jesus en Rossi schoot de toegekende strafschop binnen. De gastheer dicteerde het spel, maar het gehavende Fiorentina hield goed stand. De ploeg uit Florence kon niet beschikken over de geblesseerden Mario Gómez en Juan Cuadrado en de geschorste David Pizarro. De irritatie bij het thuispubliek begon te groeien en Fredy Guarín werd bij zijn wissel zelfs uitgefloten.

Inter sleepte er toch nog de gelijkmaker uit, want twintig minuten voor tijd tekende Esteban Cambiasso met een halve omhaal uit een hoekschop voor de 1-1. Inter voerde de druk op en nadat Fiorentina nog een goede kans had gemist (Josip Ilicic knalde op Handanovic), bezorgde Jonathan de blauwzwarten de zege. Zeven minuten voor tijd profiteerde hij van halfslachtig verdedigen door de bal keihard in het dak te knallen: 2-1. Álvaro Pereira had hierna nog voor de 3-1 kunnen zorgen, maar hij stuitte op Neto. Fiorentina slaagde er voor het eerst na dertien wedstrijden niet in om een uitduel in de Serie A te winnen.

-
Eindigt Internazionale in de top drie?

Meer nieuws

Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
0
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
7
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
13
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties