Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jones weet wel raad met Tévez: 'De kleedkamer in en de deur op slot'

Laatste update:

Jones maakte samen met Dennis Wise deel uit van de Crazy Gang. "Als er sprake was van racisme, dan zeiden the white lads dat dat niet getolereerd zou worden", vertelt de veertiger in gesprek met diverse Britse media. "Als er bananen werden gegooid, gooiden we ze terug. Je kan gekleurde en Aziatische lads niet alleen hun eigen boontjes laten doppen. Je moet een stap extra zetten, net als Dennis en ik twintig jaar geleden deden voor John Fashanu."

"We zeiden tegen hem: 'houd jij je er maar buiten, dat lossen wij wel op'. Jones zou ook wel raad weten met Argentijns international Carlos Tévez, die dit seizoen weigerde in te vallen en in onmin leeft met Manchester City-coach Roberto Mancini. "Fash en ik zouden Tévez naar de kleedkamer hebben gebracht en de deur op slot hebben gedaan. Ik ben benieuwd wat dat zou hebben opgeleverd. Dat deden we vroeger heel veel, maar nu gaat dat niet meer."

Jones was zondag aanwezig bij Chelsea-Liverpool (1-2). "Ik vroeg me serieus af waar de tackles waren. Is dat tegenwoordig niet meer toegestaan? John Terry leek wel een ouderwetse aanvaller. De centrumverdedigers van vroeger hadden hechtingen en bloed op hun gezicht."

Meer nieuws

VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
43
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
48
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
39
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties