Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Ajax is opvallend woest op Amevor: 'Ben je wakker? Mafklapper! Idioot!'

Laatste update:

"Hey, vierde man, heb je niets gezien?", zo vroeg Rose, de assistent van hoofdtrainer Dave Vos. "Hij geeft hem gewoon twee klappen. Hij slaat hem gewoon neer! Hij slaat hem gewoon neer, serieus!" Vervolgens richtte de assistent zich tot de vermeende dader van Eindhoven. "Hey Amevor, ben je wakker? Mafklapper."

Door een ander werd Amevor vanaf de bank van de Amsterdammers eveneens 'mafklapper' en 'idioot' genoemd. Amevor liet niet over zich heen lopen en reageerde meteen. "Jij bent een mafklapper! Jij hebt nooit iets verkeerd gedaan zeker? Idioot. Jij was ook geen lieverdje. Ja, ik ken jou", schreeuwde hij naar Rose.

Jong Ajax dacht maandagavond de eerste competitieoverwinning van het seizoen te boeken op FC Eindhoven, maar kwam in de slotfase bedrogen uit. De Amsterdammers stonden tot aan de 92ste minuut op voorsprong dankzij een treffer van Jaydon Banel, maar zagen hoe Ozan Kökçü in de absolute slotfase een punt redde voor zijn ploeg: 1-1. Jong Ajax wacht na zeven wedstrijden nog altijd op de eerste overwinning in de Keuken Kampioen Divisie.

Eerste Divisie
Jong Ajax
1 - 1
FC Eindhoven

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
11
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
22
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
47
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties